Tallenes tale for bibliotekene i Vestfold

Bibliotekene i Vestfold kan presentere hyggelige tall for sin aktivitet i 2013. Antall besøkende totalt er på vei opp etter en nedgang de siste to årene.

Antall arrangementer, utstillinger og deltakelsen på denne formen for aktiviteter har hatt en pen stigning hvert år siden 2010. Utlån har hatt en liten nedgang, men utlån til barn i alderen 0-12 år har økt. Antall aktive lånere i denne aldersgruppen har også hatt en økning.

I perioden 2010-2013 økte antall arrangementer i Vestfoldbibliotekene med 74.1%. Det vil si at antall arrangementer totalt var 787 i 2013.

Antall fremmøtte har i samme periode økt med 87.2%. Totalt deltok 28744 personer på arrangementer i bibliotekens regi i fjor.

Bibliotekene i Vestfold har jobbet mye med å bli mer synlige gjennom felles markedsføring og kampanjer (Vestfoldbibliotekene som merkevare). I tillegg kommer den årvisse Litteraturuka i Vestfold som trekker mange publikummere. De 4 store bybibliotekene jobber aktivt med å bli litteraturhusbibliotek med økt fokus på aktualitet og debatt.

Kort oversikt over aktiviteten her:

Årsstatistikk 2010-2013

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s